DÉ TRANSPORTEUR VOOR GROUPAGE, ENGELAND TRANSPORT EN TRANSPORT IERLAND

Transport naar Engeland en weer terug, voor Thomas Boers letterlijk daily business. Meerdere keren per dag. Onze twee vestigingen, in Hoek van Holland en Witham, zijn strategisch gelegen met het oog op de ferryverbinding Hoek van Holland - Harwich. Van daaruit bestrijken we niet alleen geheel Nederland maar ook Engeland, Ierland en Schotland: van Land’s End naar John o’Groats. We beschikken over eigen vrachtwagens én eigen chauffeurs voor het dagelijkse transport naar Engeland.

190120 BOERS JAS 5548

STERK IN GROUPAGE

Waar we sterk in zijn, is groupage. Grote of kleine partij, bestemming om de hoek of verder weg. Een slim planningssysteem maakt het mogelijk om last-minute de ideale indeling en route te bepalen. Daarnaast wordt de trailer bij groupage transport optimaal benut. En doordat we twee markten bestrijken, is retourvracht verzekerd. Dat vergroot de efficiency in de operatie.

190120 BOERS JAS 5458

DE PARTNER VOOR HET TRANSPORT ENGELAND, IERLAND EN NEDERLAND

Ook intern houden we lijnen graag kort. En dat kan ook: middelgroot als we zijn, zijn we vooral heel flexibel. De kantoren in beide landen staan in nauw contact met elkaar. Medewerkers zijn tweetalig, ook alle chauffeurs. Wat van groot belang is bij het dagelijkse transport naar Engeland. Maar ook voor het transport naar Ierland. En modern materieel verhoogt de betrouwbaarheid verder. Vrachtwagens functioneren gemiddeld 6 jaar, om dan te worden vervangen door de meest economische en duurzame optie. Standaard is een track-and-tracesysteem om realtime de voortgang te monitoren.

190120 BOERS JAS 5729

NAAST ENGELAND TRANSPORT, OOK VERSTRANSPORT NAAR ANDERE LANDEN

Naast groupage- en Engeland transport, bieden we sinds kort de mogelijkheid van verstransporten. Mogelijk gemaakt door de acquisitie van Theo Tanke BV uit Hoek van Holland en het bezit van koeltrailers. Daarmee vinden groenten en fruit hun weg naar vooral bestemmingen in de landen rond Nederland.

 

190120 BOERS JAS 5596

CONTACT OPNEMEN? GRAAG!